Specialanpassning

Skräddarsydda kapslingar för dina projekt

På Elkapsling förstår vi att ingen utmaning är den andra lik. Våra kundanpassade lösningar skapas utifrån varje kunds unika behov och krav.

Genom att kombinera vår tekniska expertis med din unika vision, skapar vi tillsammans innovativa kapslingar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar och krav.

Unikt designade för varje projekt

Våra kundanpassade lösningar är utformade med dina specifika behov i fokus

Varje specialanpassad lösning är unikt utformad för att möta just dina behov. Det betyder att varje produkt vi levererar är resultatet av en nära samverkan med dig som kund. Genom beställningsspecifika lösningar garanterar vi att varje produkt håller högsta möjliga standard av kvalitet och precision.

 

Teknisk expertis och innovation

Produktionen sker i vår egen fabrik

På Elkapsling är vi mer än bara en leverantör; vi är din partner i innovation och säkerhet. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa till att förverkliga dina projekt med våra kundanpassade lösningar.

Anpassningsbar produktion för snabba leveranser

Fokus på kvalitet och kort leveranstid

Trots att våra produkter är specialanpassade vill vi hålla korta leveranstider genom effektiv och flexibel produktionsprocess. Varje projekt förtjänar en unik lösning och vi fokuserar på att skapa specialanpassade kapslingar designade från grunden utan att behöva tumma på leveranstiden.

Maskinbeklädnad

Maskinbeklädnad – ett exempel på specialanpassning

Våra lösningar för maskinbeklädnad konstrueras i nära samarbete med dig. De kan tillverkas i olika material (till exempel rostfritt, syrafast eller aluminium) och lackeras enligt dina önskemål. Maskinbeklädnaden kan också levereras i EMC-utförande för krävande elektronik och ljuddämpas.

Läs vår referens här gällande special i form av maskinbeklädnad.

När standard inte räcker till

Vi är din partner i att skapa precis den lösning du behöver, när du behöver den

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt projekt med en specialanpassad lösning skapad bara för dig.

Från första kontakt till leverans och därefter är vårt team här för att stödja dig, säkerställa processen och besvara alla frågor som uppstår under vägen.

Om oss

Elkapsling har lång erfarenhet av att skydda känslig utrustning. Vi vet att hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser är centralt.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.
Önskar du specialanpassning?