Om Elkapsling

Vi har tillverkat skydd för elektrisk och elektronisk utrustning sedan 1971. Vi kan det här.

Rätt skydd i rätt tid

Elkapsling har lång erfarenhet av att skydda känslig utrustning. Vi vet att hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser är centralt.

Vår kombination av kundspecifika lösningar och ett brett standardsortiment ger gränslösa möjligheter till anpassningar. Så att du alltid får rätt skydd i rätt tid.

Välj Elkapsling för att alltid ha tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.

Skydd efter dina behov

Vår produktion och våra leveranser vilar på lyhörda relationer till våra kunder.

Vi har alltid nära mellan ritning och färdig produkt. Det gör att du tillsammans med Elkapsling alltid har tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter just din verksamhets behov.

Erfarenhet, kvalitet och innovation

Elkapsling har tillverkat skydd av elektrisk och elektronisk utrustning sedan 1971.

Produktionen sker i vår egen fabrik, där säljare och konstruktörer utvecklar koncept, prototyper och lösningar tillsammans med våra kunder. Med 50 års erfarenhet i ryggen möter vi varje utmaning med innovation.

Flexibilitet, vår största styrka

Elkapslings största styrka är vår flexibilitet när det gäller både tillverkning och leverans. Tillsammans med vårt dotterbolag Steelo är vi nu ännu starkare inom dessa områden.

Steelo är en erfaren tillverkare av plåtprodukter. Produktionen sker i Bredaryd och kunderna finns främst i de södra och mellersta delarna av Sverige.

Hos Steelo hittar du en komplett anläggning för legotillverkning utrustad med toppmoderna maskiner som täcker hela produktionskedjan – från första bearbetningssteget till sista ytbehandlingen.

Elkapsling och Steelo kompletterar varandras utbud och har liknande maskinparker, därför kan vi samarbeta effektivt med allt från produktion till försäljning.

Besök Steelos hemsida

Certifieringar

UC GULD indikerar att ELKAPSLING AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

 

Så jobbar vi

Produktionen sker i vår egen fabrik, där säljare och konstruktörer utvecklar lösningarna tillsammans med kund.

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.
Önskar du specialanpassning?
Behöver du snabb leverans?