Jobba hos oss

Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.

Elkapsling Group har idag 110 anställda varav 95 personer i Alby och 25 i vårt dotterbolag Steelo AB i Bredaryd. Elkapsling Group ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har 1850 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Distriksansvarig säljare för mellansverige

Vill du vara med och driva framgång inom försäljning och marknadsföring? Vi söker en passionerad och engagerad distriktansvarig säljare för att stärka vårt team på Elkapsling AB!

Som distriktansvarig säljare kommer du att spela en nyckelroll i att bygga och bibehålla starka kundrelationer samtidigt som du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla vår närvaro på marknaden samtidigt som du arbetar nära våra fantastiska produkter och tjänster.

Läs mer och ansök här

Konstruktör med drivkraft för utveckling och hållbarhet

Ta chansen att bli vår nästa konstruktör och drivkraft för utveckling och hållbarhet! Vi söker en passionerad individ med en stark vilja att forma framtiden genom teknisk innovation och samtidigt integrera hållbarhetsprinciper. Som konstruktör kommer du att vara nyckelpersonen för att skapa tekniskt avancerade lösningar med en tydlig inriktning mot långsiktig hållbarhet. Om du brinner för att vara en del av detta engagerade team och göra verklig skillnad, så är detta din möjlighet att växa och påverka positivt!

Läs mer och ansök här

Vi är nyfiken på dig

Du får gärna skicka in en intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Dina uppgifter sparas för framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.
Du skickar din ansökan märkt ”intresseanmälan, framtida jobb” till [email protected]

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.