Hos oss väljer man livskvalité

Att välja var man ska jobba handlar inte bara om själva arbetet – det handlar också om var du kommer att spendera din tid, både på och utanför jobbet. Hos Elkapsling i Alby, Ånge erbjuder vi inte bara en arbetsplats – vi erbjuder en plats där karriär och livsstil möts vid Sveriges hjärta.

Funderar på att ta nästa steg i din karriär och samtidigt söker en livsstilsförändring?

Då kan Ånge Kommun och Elkapsling vara precis det du letar efter. Vi erbjuder mer än bara ett jobb. Vi erbjuder möjligheten att bli en del av något större både karriärmässigt och personligen i hjärtat av Sveriges storslagna natur.

I Ånge, Sveriges mittpunkt väntar ett liv där balansen mellan arbete och fritid är en naturlig del av vardagen. Med naturen som din närmaste granne erbjuder platsen en unik kombination av avkoppling och äventyr.
Här kan du starta dagen med en löprunda längs St. Olavsleden. Ett stenkast bort från hemmet kan du njuta av skidåkning utför eller tvärsför under vintermånaderna. Du kan oavsett årstid utforska de många fiskevatten som området erbjuder. Ånge är också en plats där det rika föreningslivet gör det enkelt att hitta nya vänner och intressen. Oavsett om du brinner för sport, kultur eller något helt annat hittar du en gemenskap som välkomnar dig med öppna armar.

Upptäck en framtid där du inte bara utvecklar din karriär utan också ditt liv. Utforska Ånge och vad ett jobb på Elkapsling kan erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap och att tillsammans utforska de oändliga möjligheterna här i hjärtat av Sverige.

Det unika med Ånge kommun är inte bara dess natursköna omgivningar och den aktiva livsstilen som platsen erbjuder.

Det är också den sammanhållning och det nätverk som finns mellan lokala företag. Vi förstår värdet av att ta hand om hela familjen. Om du väljer att flytta hit för att arbeta med oss och din partner önskar följa med står vi redo att hjälpa till. Genom företagens nätverk skapar vi möjligheter för hela din familj, oavsett om det handlar om karriärmöjligheter eller utbildning för din partner eller fritidsaktiviteter för barnen.

Att jobba hos oss på Elkapsling innebär att bli en del av en gemenskap där livet utanför arbetsplatsen värderas lika högt som professionella framgångar.

Vår plats i Alby, Ånge är inte bara en plats för arbete, det är en plats där du kan leva fullt ut omsluten av naturens skönhet och en aktiv gemenskap. Ta steget och bli en del av vårt team – där arbete och livsstil flätas samman mot en bakgrund av Sveriges mest natursköna landskap.

Att välja att arbeta hos oss på Elkapsling är också att välja en livsstil där du kan växa både professionellt och personligen. Vi tror på att ge våra medarbetare de verktyg och den miljö de behöver för att lyckas – och det börjar med att välja en plats som Ånge att kalla hemma.

Gör verklig skillnad som konstruktör hos Elkapsling AB

Vi söker en visionär med en teknisk högskoleutbildning och gedigen erfarenhet inom konstruktionsarbete. Den ideala kandidaten bör ha beprövade färdigheter i antingen Solid Edge eller Solid Works, kombinerat med starka projektledningsförmågor.

Läs mer och sök här

Bli en del av framtidens innovation – Elkapsling söker skickliga verkstadsarbetare!

Drömmer du om en arbetsplats där din tekniska skicklighet inte bara värderas utan också är avgörande för att skapa säkrare samhällen?

Vi är på jakt efter två begåvade verkstadsarbetare som brinner för precision och kvalitet. Vår mission är att leda vägen inom skyddande kapslingar där varje detalj spelar en stor roll för samhällskritisk infrastruktur.

Vi erbjuder:

  • En dynamisk miljö där dina idéer gör skillnad
  • Chansen till tillsvidareanställning och att växa med oss
  • Ett team som värderar samarbete, öppenhet och ständig utveckling
  • Möjligheten att vara del av ett företag vid frontlinjen av teknisk innovation

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med ett företag som sätter säkerheten och framtiden först?

Läs mer och sök här

Vi är nyfiken på dig

Du får gärna skicka in en intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Dina uppgifter sparas för framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.
Du skickar din ansökan märkt ”intresseanmälan, framtida jobb” till [email protected]

Elkapsling, ett växande stabilt företag

Elkapsling Group har idag 90 anställda. Elkapsling Group ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har 2600 anställda och omsätter cirka 7,7 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.