Jobba hos oss

Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.

Elkapsling Group har idag 110 anställda varav 85 personer i Alby och 25 i vårt dotterbolag Steelo AB i Bredaryd. Elkapsling Group ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har 1850 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Personal & lönehandläggare

Som personal och lönehandläggare är dina kollegor ständigt i fokus. Du ansvarar bland annat för löneredovisning och bonusberäkning. Du stöttar ansvariga chefer i deras personalarbete och har en central funktion i friskvårdsarbetet. Vidare ingår du även i skyddskommittén.

Läs mer och ansök

Nyexaminerad ingenjör

Är du vår nya konstruktör som jobbar med produktutveckling?

Som konstruktör kommer du främst att arbeta med produktutveckling. Vårt produktsortiment behöver uppdateras och utökas. I produktutvecklingen tar du hänsyn till kostnad- och miljöaspekter samt effektivisering av produktionsprocesser.

Läs mer

Konstruktör

Som konstruktör kommer du främst att arbeta med produktutveckling och produktvård. Konstruktionsavdelningen hanterar kundorder på daglig basis. Du är därför involverad i skapandet av tillverkningsunderlag, som detalj-, svets- och montageritningar. Rollen innefattar även produktionsberedning.   I arbetsuppgifterna ingår även understöd av marknadsavdelningen i form av kalkyl- och offertunderlag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elkapsling. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elkapslings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

 

Läs mer

Vi är nyfiken på dig

Du får gärna skicka in en intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Dina uppgifter sparas för framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.
Du skickar din ansökan märkt ”intresseanmälan, framtida jobb” till marita.larsson@elkapsling.se

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.
Få en personlig kontakt