Jobba hos oss

Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.

Elkapsling Group har idag 110 anställda varav 95 personer i Alby och 25 i vårt dotterbolag Steelo AB i Bredaryd. Elkapsling Group ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har 1850 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Är du vår nya Konstruktör?

Vi söker dig som har god vana av att arbeta i projekt eller projektledning där du självständigt driver projekt från första idé till färdig produkt. Du bör ha ett stort driv och kunna arbeta självständigt. Du är en person som kommer med nya idéer och vågar presentera och genomföra dessa.

Vi efterfrågar stor flexibilitet, god laganda och du bör vara en ödmjuk person. Då du kommer att samarbeta med andra avdelningar och vara drivande och stöttande i många frågor så efterfrågar vi dig som är kommunikativ både mot dina medarbetare och mot våra kunder.

Läs mer och gör din ansökan här

Vi är nyfiken på dig

Du får gärna skicka in en intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Dina uppgifter sparas för framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.
Du skickar din ansökan märkt ”intresseanmälan, framtida jobb” till anette.falk@elkapsling.se

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.