Specialskåp

Specialskåp för speciella verksamheter

Välj Elkapsling för era specialskåp

Elkapsling har lång erfarenhet av att skydda känslig utrustning med specialskåp. Vi vet att hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser är centralt. Vår kombination av kundspecifika lösningar och ett brett standardsortiment ger gränslösa möjligheter till anpassningar. Så att du alltid får rätt skydd i rätt tid.

Välj Elkapsling för att alltid ha tillgång till specialskåp anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.

En enkel fråga som kan ställas är: vad behöver ni för specialskåp? Svaret är dock sällan lika enkelt att ge. Därför brukar en rak kommunikation mellan er som beställare och vi som tillverkare öppna upp för bättre lösningar. Elkapsling har sedan länge varit en tillverkare av specialskåp och vi har erfarenheten och lösningarna på de flesta typer av miljöer och områden.

Alla våra specialskåp & övriga produkter

Rak kommunikation ger perfekta specialskåp

Vår produktion och våra leveranser vilar på lyhörda relationer till våra kunder. Och vi har nära mellan ritning och färdig produkt. Det gör att du tillsammans med Elkapsling alltid har tillgång till anläggningsskydd anpassat efter just din verksamhets behov.

Erfarenhet, kvalitet och innovation

Elkapsling har tillverkat specialskåp och skydd av elektrisk och elektronisk utrustning sedan 1971. Produktionen sker i vår egen fabrik, där säljare och konstruktörer utvecklar koncept, prototyper och lösningar tillsammans med våra kunder.

Med över 45 års erfarenhet i ryggen möter vi varje utmaning med innovation.

Certifieringar

Elkapsling är certifierat enligt FR2000, ett integrerat ledningssystem framtaget av Företagarnas Riksorganisation (FR).

FR2000 innehåller kraven i ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1, och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

FR2000-certifikatet blev klart efter en godkänd revision av oberoende SFK Certifiering som även är ackrediterat för att revidera ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Alla våra specialskåp & övriga produkter

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.
Önskar du specialanpassning?
Behöver du snabb leverans?