Apparatskåp & Elektronikskåp

Skräddarsy ett apparatskåp efter era behov

Välj Elkapsling för era apparatskåp i rostfritt plåt och aluminium

Elkapsling har lång erfarenhet av att skydda känslig utrustning. Vi vet att hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser är centralt. Vår kombination av kundspecifika lösningar och ett brett standardsortiment ger gränslösa möjligheter till anpassningar. Så att du alltid får rätt skydd i rätt tid.

Välj Elkapsling för att alltid ha tillgång till apparatskåp & elektronikskåp i rostfritt plåt eller aluminium – anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.

Om man ska förenkla så handlar det om att den elektronik som finns inuti ett apparatskåp utgör själva hjärnan för en hel verksamhet – utan ett väl fungerande apparatskåp för exempelvis elektronik – ett klassisk elektronikskåp – så kommer verksamheten i fråga att kunna drabbas av diverse driftstopp som i sin tur leder till minskad produktivitet.

Oavsett vilken område det handlar om så går det att skräddarsy ett apparatskåp utifrån de specifika behoven. Aluminiumskåp plåt och aluminiumskåp rostfritt är två exempel på specialutförande. Möjligheterna är oändliga och våra standardskåp är ett utmärkt ”basskåp” att utgå ifrån.

Alla våra apparatskåp & elektronikskåp

Apparatskåp efter dina behov

Vår produktion och våra leveranser vilar på lyhörda relationer till våra kunder. Och vi har nära mellan ritning och färdig produkt. Det gör att du tillsammans med Elkapsling alltid har tillgång till anläggningsskydd anpassat efter just din verksamhets behov.

Erfarenhet, kvalitet och innovation

Elkapsling har tillverkat skydd av elektrisk och elektronisk utrustning sedan 1971. Produktionen sker i vår egen fabrik, där säljare och konstruktörer utvecklar koncept, prototyper och lösningar tillsammans med våra kunder.

Med över 45 års erfarenhet i ryggen möter vi varje utmaning med innovation.

Certifieringar

Vi är ISO 9001 och ISO 14001-certifierade. ISO 9001 omfattar aspekter av kvalitetsledning, medan ISO 14001 omfattar aspekter av miljöledning. Båda standarderna är viktiga för att säkerställa kvalitet och miljöanpassning inom tillverkningsindustrin och andra branscher.

ISO 9001 är ett välkänt bevis på att man arbetar systematiskt med att leda, styra och utveckla verksamhet, produkter och tjänster

Alla våra apparatskåp & elektronikskåp

Specialanpassning

När standardprodukter inte räcker till, då är vi som starkast.
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov.

Elkapsling Express

När du vill ha snabb leverans, vi levererar inom 24 timmar
Med Elkapsling har du alltid tillgång till kapslingar och maskinskydd anpassat efter dina behov, även när det kräver lösningar långt utöver standardprodukter.
Önskar du specialanpassning?
Behöver du snabb leverans?