Elkapsling förstärker säljorganisationen

En ny säljare för Stockholmsdistriktet och nya roller för två erfarna medarbetare. Elkapsling inleder hösten med att förstärka sin närvaro och service på marknaden.
– Det är stor efterfrågan på våra produkter, inte minst i Stockholmsregionen. Den här rekryteringen ger oss ökade möjligheter att bättre bistå våra kunder, säger Elkapslings nye Sälj- och Marknadschef Göran Näslund.

Från den 1 september blir Lars Leed ny ansvarig säljare för Stockholmsregionen. Han har tidigare arbetat som säljare på Nexans Sweden AB och Ragnar Stålskog AB.

– Lars har stor erfarenhet av branschen och han har jobbat mycket med kunder som liknar våra, säger Göran.

Lars kommer att finnas på plats i Stockholm på heltid.

I samband med rekryteringen tar Peter Persson över Norrlandsdistriktet och Åke Nordin kommer att ansvara för webbhandel, grossistförsäljning samt fungera som säljstöd i större projekt. Peter och Åke har arbetat länge på Elkapsling och har god produkt- och kundkännedom.

– Det här gör oss mer tillgängliga och vi ser fram emot att kunna ge kunder över hela landet ännu bättre stöd, säger Göran.

Kontakt
Göran Näslund
070-398 62 89
[email protected]

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08