Är du vår nya Konstruktör?

OM FÖRETAGET
Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.
Elkapsling har 94st anställda och ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har omkring 1500 anställda och omsätter cirka 4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Läs mer om företaget på www.elkapsling.se eller www.lagercrantz.com

OM TJÄNSTEN
Via egen rådgivning och produktutveckling producerar Elkapsling kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Som konstruktör kommer du främst att arbeta med produktutveckling och produktvård. Du är därför involverad i skapandet av tillverkningsunderlag, som detalj-, svets- och montageritningar. Konstruktionsavdelningen hanterar kundorder på daglig basis där också skapandet av produktionsberedning och arbetsinstruktioner ingår. I rollen ingår även att starta upp, driva och slutföra interna projekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god vana av att arbeta i projekt eller projektledning där du självständigt driver projekt från första idé till färdig produkt. Du bör ha ett stort driv och kunna arbeta självständigt. Du är en person som kommer med nya idéer och vågar presentera och genomföra dessa. Vi efterfrågar stor flexibilitet, god laganda och du bör vara en ödmjuk person. Då du kommer att samarbeta med andra avdelningar och vara drivande och stöttande i många frågor så efterfrågar vi dig som är kommunikativ både mot dina medarbetare och mot våra kunder.

Det är viktigt att du anammar vår värdegrund: Öppenhet – Samarbete – Utveckling
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom relevant område. Önskvärt är att du har några års arbetslivserfarenhet, helst inom konstruktions-området.

Meriterande

Solid Edge, Solid Works
Projektledning
Hållfastighetsberäkning
Produktionsteknik

ÖVRIGT
Vårt huvudkontor ligger i Alby, Ånge men vi har även ett kontor på Metropol i Sundsvall. Önskemål är att du kan vara på plats i snitt 2 dagar/vecka på huvudkontoret i Alby.

Du skickar ansökan via mail till [email protected] , senast den 2023-02-17.
Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta vår Affärsutvecklingschef
Fredrik Pålsson, 0690–763038.

Facklig representant: Magnus Haraldsson, Unionen, 0690-76 30 70.

 

Då vi gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobb-annonser.

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08