Vi söker en konstruktör…

Är det dig vi söker?

Är du vår nya konstruktör?

OM FÖRETAGET
Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.
Elkapsling har 85 anställda och ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har omkring 1850 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.
Läs mer om företaget på www.elkapsling.se eller www.lagercrantz.com

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Elkapslings räkning en Konstruktör. Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden. Genom egen rådgivning och produktutveckling producerar Elkapsling kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. De skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med deras kunder ständigt förbättra och utveckla deras produkter och tjänster.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elkapsling. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elkapslings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Läs mer och gör din ansökan här.

 

ÖVRIGT
Vårt huvudkontor ligger i Alby, Ånge men vi har även ett kontor på Metropol i Sundsvall.
Önskemål är att du kan vara på plats i snitt 2 dagar/vecka på huvudkontoret i Alby.
Facklig representant: Kjell Johansson, Unionen, 0690-76 30 19.

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08