Vi söker en erfaren svetsare

Om jobbet

Med kort leveranstid levererar Elkapsling skyddande kapslingar av högsta kvalité till våra kunder i Norden. Via egen rådgivning och produktutveckling producerar vi kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster.

Erfaren svetsare sökes till Elkapsling

Vi söker dig som är utbildad svetsare gärna med några års erfarenhet. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Som svetsare hos oss arbetar du självständigt med ritningsläsning, manuell svetsning (TIG). Andra svetsmetoder är meriterande.

Vem du är idag

Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.
Du är noggrann och flexibel.
Du är inte rädd för att jobba och utmanas av att utveckla arbetsmetodiken i din vardag.
Du har lätt för att arbeta i grupp.
Tillverkning av våra produkter sker i väl organiserade lokaler samt med moderna maskiner och utrustning. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.
Befattningen ska tillsättas omgående så ansök redan idag då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och annonsen ligger ute längst tom 2022-02-26.

Din ansökan skickar du till [email protected]

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivaren:
Elkapsling AB
Industrivägen 1, Alby

Kontakt:
Ricard Svensson
Produktionschef
0690-76 30 21

Då vi gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08