Vi släpper en helt ny väggskåpserie!

Vi är glada över att presentera vår rykande färska serie väggskåp som är skapade för att erbjuda optimala lösningar för att skydda din tekniska utrustning och möta dina automationsbehov.

Våra EWS och EWO väggskåp är designade med smidighet och robusthet i åtanke, perfekta för användning både på kontoret och i industriella miljöer. En extra bonus är de inkluderade vändbara upphängningsjärnen som ger extra flexibilitet och som dessutom ingår.

Vår EW-serie väggskåp representerar den nya generationen av väggskåp, med en högkvalitativ finish som garanterar lång hållbarhet. Dörrarna är hörnsvetsade och redo för invändigt montage, och de kan enkelt ändras från höger- till vänsterhängda med en öppningsvinkel på 110-120°. En sömlös list säkerställer IP65-klassning (gäller EWS, EWO IP55) för att skydda din utrustning.

Det bästa av allt är att våra skåp levereras färdigmonterade inklusive montageplåt, jordfläta och vändbara upphängningsjärn (ligger medpackade), vilket sparar dig tid och resurser.
De är utformade med hög prestanda och en högkvalitativ finish för att garantera pålitlighet och lång hållbarhet, med IP65/IP55-klassning för att skydda din utrustning i utmanande miljöer.

Vår sammankopplingsbara design gör det enkelt att anpassa dina lösningar genom att montera ihop flera skåp sidledes, vilket inte bara ger dig den flexibilitet du behöver utan också en estetiskt tilltalande lösning.

Välj våra EW väggskåp för att säkerställa bästa skydd och prestanda för din tekniska utrustning och dina automationsbehov.

Denna skåpserie ersätter vår tidigare AE-serie. Vi har utvecklat AE-serien till ett bättre och säkrare skåp. Här hittar du  EWS och här hittar du EWO 

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08