Verkstadsarbetare sökes till Elkapsling *tjänsterna är tillsatta*

Med kort leveranstid levererar Elkapsling skyddande kapslingar av högsta kvalité till våra kunder i Norden. Via egen rådgivning och produktutveckling producerar vi kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster.


Verkstadsarbetare sökes till Elkapsling

Vi söker två verkstadsarbetare till vår produktion där tillverkning av våra produkter sker i väl organiserade lokaler samt med moderna maskiner och utrustning. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är plåtbearbetning i såväl manuell som automatiserad utrustning. All tillverkning startas via affärssystemet och Du kommer att utifrån underlag där starta momentet samt utföra kontroll och granskning av tillverkad produkt mot ritning eller annan specifikation samt avrapportera tillverkning i affärssystem. Då vi arbetar teamorienterat och hjälper varandra kan du vid behov få utföra övriga verkstadsarbeten inom produktion. Du ska aktivt delta i upprätthållande av ordning i verkstaden och en god arbetsmiljö samt anamma vår värdegrund – Öppenhet – Samarbete – Utveckling.

Visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Placeringsort är Alby i Ånge kommun. Anställningsform är heltid och för närvarande dagtid.

 

Vem du är idag
Du har helst en eftergymnasial utbildning inom teknik/industri och erfarenhet av industriarbete som innehållit manuell/maskinell plåtarbetning samt svetsning.
Rollen förutsätter goda kunskaper inom plåtbearbetning och erfarenhet inom svetsning samt erfarenhet av ritinläsning. Meriterande är tidigare arbete i kantpress, stansmaskin samt vana av att jobba i affärssystemet Monitor.
Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.
Du är noggrann och flexibel.
Du är inte rädd för att jobba och utmanas av att utveckla arbetsmetodiken i din vardag.
Du har lätt för att arbeta i grupp.

 

Befattningen ska tillsättas omgående så ansök redan idag då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och annonsen ligger ute längst tom 2022-09-26.

Du skickar ansökan via mail till [email protected] snarast möjligt.
Vid frågor om tjänsterna är Du välkommen att kontakta produktionschef Rickard Svensson på tel. 070-258 26 01.

 

 Då vi gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08