Elkapsling ställer ut på Elfack 7-10 maj 2019

Elkapsling startade 1971 sin fabrik i Alby i närhet till Sveriges mittpunkt och sedan 1973 har Elkapsling visat sina produkter på Elfack! I år är montern fullspäckad med nyheter!

Vi lanserar vårt nya dubbelväggskåp Huldra.

Med vår egenutvecklade aluminiumprofil har vi en skåpstomme med oslagbar vridstyvhet som ger ett stabilt skåp. Innerväggar i aluminium för låg vikt och valfria ytterväggar i tex. Aluminium, rostfritt/syrafast eller Magnelis säkerställer lång livstid i alla tänkbara miljöer.
Med mängder av tillbehör går skåpet att anpassa till olika önskemål.

Vi lanserar även vår nya skåpserie RAN med hygienisk design.

Skåpserien tillverkas i rostfri eller syrafast plåt. Skåpet har dolda invändiga gångjärn, blå tätningslist i silikon som på ett säkert sätt kan särskiljas från livsmedel. Speciella lås, fötter, väggdistanser och kabelgenomföringar i hygienisk design finns som tillbehör. Skåpen har en vattenavrinnande konstruktion som är lätt att rengöra och ett integrerat tak med utstick över dörren.

Vi har mer nyheter

Vi har även ett nytt koncept med batteripack som monteras i en egen kapsling på baksidan av våra välkända utomhusskåp DCU.

Bland nya tillbehör kan även nämnas vår nya LED belysning med integrerat vägguttag.

I övrigt så hittar ni en mängd specialkapslingar som visar ett urval av vad vi kan tillverka i vår moderna fabrik.

 

Klicka på bilden för att beställ ditt entrékort!

Fakta

Sedan 1971 tillverkar Elkapsling skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Hela produktionslinan sker i fabriken som ligger vackert belägen vid Ljungans strand i Alby i västra Medelpad.

 

Kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling ha ca 95 anställda. Vi verkar inom de fyra segmenten Infrastruktur, Industri, Telekom och Energi.

För kommentarer

Emile Frantzen
VD Elkapsling
0690-76 30 08