Vi söker en Marknadskoordinator med kundfokus

OM FÖRETAGET

Elkapsling är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden.

Elkapsling har ca. 85 anställda och ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har omkring 1500 anställda och omsätter cirka 4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Läs mer om företaget på www.elkapsling.se eller www.lagercrantz.com

OM TJÄNSTEN

Via egen rådgivning och produktutveckling producerar Elkapsling kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Som marknadskoordinator ansvarar du för vårt kompletta erbjudande till våra kunder. Det innebär bland annat digital marknadsföring (Sociala Medier, Web, Film, SEO, SEM, Kampanjer) samt mer traditionella kanaler (Kataloger, Produktblad, Mässor, Give Aways mm). Du jobbar även med prognoser och uppföljningar på marknadssidan. Vidare ansvarar du för att våra kunder får support av absolut toppklass genom att hålla ihop växel/telefoni/reception samt arbete med fakturering, frakt och export/tullfrågor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt är strukturerad och prestigelös. Du bör ha ett stort driv och kunna arbeta självständigt samt är en person som kommer med nya idéer och vågar presentera och genomföra dessa. Vi efterfrågar stor flexibilitet, god laganda och lösningsfokus. Då du kommer att samarbeta med andra avdelningar och vara drivande och stöttande i många frågor så efterfrågar vi dig som är kommunikativ och serviceinriktad, både mot dina medarbetare och mot våra kunder.

Det är viktigt att du anammar vår värdegrund: Öppenhet – Samarbete – Utveckling

Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område och du har goda kunskaper i Officepaketet. Önskvärt är att du har några års arbetslivserfarenhet, helst inom liknande uppgifter.

Meriterande

Sociala Medier, SEO, SEM, Web
Adobe/Indesign/Photoshop/Wordpress
Kund- och leverantörsreskontra

ÖVRIGT

Vårt huvudkontor ligger i Alby, Ånge men vi har även ett kontor på Metropol i Sundsvall.
Du skickar ansökan via mail till marita.larsson@elkapsling.se senast den 29 mars.
Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta Monica Nilsson, 0690–763020 eller Göran Näslund, 0690–763010.

Facklig representant: Kjell Johansson, Unionen, 0690–763019.

Då vi gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobb-annonser.