Erfaren svetsare sökes till Elkapsling

Med kort leveranstid levererar Elkapsling skyddande kapslingar av högsta kvalité till våra kunder i Norden. Via egen rådgivning och produktutveckling producerar vi kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster.

Erfaren svetsare sökes till Elkapsling

Vi söker dig som är utbildad svetsare gärna med några års erfarenhet. Du har en positiv inställning, ett stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Som svetsare hos oss arbetar du självständigt med ritningsläsning och manuell svetsning (TIG). Andra svetsmetoder är meriterande.

Vem du är idag

Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.
Noggrannhet och flexibel ligger i din personlighet.
Du utmanas av att utveckla arbetsmetodiken i din vardag och är inte rädd för att jobba.
Du har lätt för att arbeta i grupp.

Tillverkningen av våra produkter sker med moderna maskiner och utrustning i väl organiserade lokaler.  Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Lämna in din ansökan redan idag då tjänsten kommer att tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och annonsen ligger ute längst tom 2021-07-09.

Du skickar ansökan via mail till marita.larsson@elkapsling.se snarast möjligt.
Vid frågor om tjänsterna är Du välkommen att kontakta utvecklingsledare Robin Bergman på tel 0690-76 30 50.

Då vi har gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fakta

Elkapsling tillverkar skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Produktionen sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling har 85 anställda.

 

Steelo är en komplett tillverkare av plåtprodukter. Produktionen sker i Bredaryd och kunderna finns främst i de södra och mellersta delarna av Sverige. Steelo har 20 anställda.

För kommentarer

Jakob Sandwall
VD Elkapsling
070-601 02 91
Önskar du support?