Är du vår konstruktör

Tjänstebeskrivning

Via egen rådgivning och produktutveckling producerar Elkapsling kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer. Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Som konstruktör kommer du främst att arbeta med produktutveckling och produktvård. Konstruktionsavdelningen hanterar kundorder på daglig basis. Du är därför involverad i skapandet av tillverkningsunderlag, som detalj-, svets- och montageritningar. Rollen innefattar även produktionsberedning. I arbetsuppgifterna ingår även understöd av marknadsavdelningen i form av kalkyl- och offertunderlag.

OM FÖRETAGET
Elkapsling AB är ett växande industriföretag i Ånge som utvecklar, tillverkar och marknadsför skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Tillverkning och utveckling sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling har 85 anställda och ingår i teknikkoncernen Lagercrantz som är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har omkring 1500 anställda och omsätter cirka 4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001. Läs mer om företaget på www.elkapsling.se eller www.lagercrantz.com

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god vana av att arbeta i projekt eller projektledning där du självständigt driver projekt från första idé till färdig produkt. Du bör ha ett stort driv och kunna arbeta självständigt. Du är en person som kommer med nya idéer och vågar presentera och genomföra dessa. Vi efterfrågar stor flexibilitet, god laganda och du bör vara en ödmjuk person. Då du kommer att samarbeta med andra avdelningar och vara drivande och stöttande i många frågor så efterfrågar vi dig som är kommunikativ både mot dina medarbetare och mot våra kunder. Det är viktigt att du anammar vår värdegrund: Öppenhet – Samarbete – Utveckling Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom relevant område. Önskvärt är att du har några års arbetslivserfarenhet, helst inom konstruktions-området.

MERITERANDE
Solid Edge, Solid Works El-konstruktör (3D-wire Harness, Elprocad, etc) Projektledning Hållfastighetsberäkning Produktionsteknik

ÖVRIGT
Vårt huvudkontor ligger i Alby i Ånge Kommun men vi har även ett kontor på Metropol i Sundsvall. Önskemål är att du kan vara på plats i snitt 2 dagar/vecka på huvudkontoret i Alby.

Du skickar ansökan via mail till marita.larsson@elkapsling.se Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.
Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta vår Affärsutvecklingschef Fredrik Pålsson, 0690–76 30 38.
Facklig representant: Kjell Johansson, Unionen, 0690-76 30 19

Då vi gjort vårt val av rekryteringskanaler undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobb-annonser.

Fakta

Elkapsling tillverkar skåp och kapslingar för skydd av elektrisk och elektronisk utrustning. Produktionen sker i fabriken vid Alby utanför Ånge och kunderna finns framförallt i Norden. Elkapsling har 85 anställda.

 

Steelo är en komplett tillverkare av plåtprodukter. Produktionen sker i Bredaryd och kunderna finns främst i de södra och mellersta delarna av Sverige. Steelo har 20 anställda.

För kommentarer

Jakob Sandwall
VD Elkapsling
070-601 02 91
Få en personlig kontakt