Startsida » Produkter

Bredbandslösningar

Exempel på bredbandslösningar

Klicka på bilden för att läsa mer om vardera produkt.Visste du att Elkapsling använder bilindustrins nyaste hopfogningsteknik?
Elkapsling använder bilindustrins nyaste hopfogningsteknik CMT (cold metal transfer) vid tillverkningen av sina utomhusskåp. Metoden är en form av lödning som inte förstör zinkskiktet vid hopfogning av varmförzinkad plåt. Dessutom pulverlackas skåpen för att smälta in i miljön samt ge ett ännu bättre korrosionsskydd.
Skåpen utrustas med säkerhetstestade låssystem 1-punkts, 3-punkts, 6-punkts eller elektroniskt.

Vi har jobbat många år med att ta fram speciella produkter för utbyggnaden av bland annat bredband. Vi har skåp som passa alla tillfällen!

Här är några modeller:
DCU – Skåp med 10mm isolering och lås för ASSA cylinder.
DCL – Väggskåp för inomhusbruk, t.ex. trapphus, förråd, källare.
MDS – Skåp för Media och Data
DCG – Dataskåp för inomhusbruk, t.ex. källare, förråd
DCUS – Skåp med 50mm isolering, extra säkert lås för ASSA cylinder
KTV – Markskåp för fiber och koppar

Vi har allt från avancerade teknikskåp som kan stå utomhus i krävande miljöer, till enklare skåp som sitter inne i en skyddade miljöer.

Våra DCUS skåp används ocskå av fjärrvärmebolag för en liten och säker kapsling runt ventiler och annan utrustning som kan vara farlig om fel personer kommer in i skåpet!

Vi har även i nära samarbete med Telia tagit fram ett speciellt skåp till Telia, med extra omtanke på fiberdragning inne i skåpet.


Våra kapslingar och skåp för bredbandsutbyggnad innehåller de rekommendationer för Robusta Fastighetsnät som Svenska Stadsnätsföreningen (SSNf) tagit fram med stöd av Post- och Telestyrelsen.

Rekommendationen ska hjälpa fastighetsägare att skapa en enhetlig och robust passiv infrastruktur som bidrar till säkrare elektroniska kommunikationer, från tjänsteleverantör fram till slutanvändare.

Kontakta gärna våra säljare för mer information eller en diskussion hur vi kan hjälpa er!

Öppna utskriftsvänlig sida...Utskriftsvänlig sida
Väggskåp
Golvskåp
Dataskåp
Utomhusskåp
Pulpeter
Nischfront
Strömförsörjning
Kyla/Värme
Tillbehör